Дългоочакваната новина за междупартийни трансфери в Югозападна България най-после получи потвърждение

...
Дългоочакваната новина за междупартийни трансфери в Югозападна България най-после получи потвърждение
Коментари Харесай

Цветанов обезкърви ГЕРБ в Югозапада

Дългоочакваната новина за " междупартийни прехвърляния " в Югозападна България най-сетне получи удостоверение - някогашните кметове на ГЕРБ Атанас Камбитов (Благоевград), Георги Икономов (Банско) и Кирил Котев (Сандански) към този момент публично са при Цветан Цветанов. Снощи в Благоевград е имало колекция, на която са участвали освен те, но и много гравитиращи до неотдавна край партията на Борисов предприемачи, общественици и членове на администрациите. Местните уеб сайтове оповестяват за претъпкана зала.

И тримата градоначалници изгубиха през есента локалните избори. Последваха партийни реорганизации на локално равнище. Но още преди вота се говореше, че и тримата не се употребяват с цялостното доверие на централното управление. Благоевградска област бе един от районите, в които някогашният №2 в ГЕРБ имаше най-силни кадрови позиции. Специално Камбитов разгласи напускането на партията преди два дни, явно поради мероприятието с Цветанов.

Според уеб страницата " Пиринско " Цветанов е че партията " Републиканци за България " ще се учреди публично на 27 септември, а и не е изключено взаимоотношение с ГЕРБ в бъдеще. " През тези месеца изведох потенциал във всички браншове. Политическия план започва на 27 септемри. 1000 делегати ще създадат избор на управителните органи. И съответния правилник. Партията няма да бъде лидерска, а ще има необятен формат на съвет. Решенията ще се взимат от повече хора, я освен от 5-6. Областният началник ще е единствено координатор на общинските структури. Искаме да употребяваме експертизата на младежите. Ще се работи за подготовка на фрагменти, които да поемат ръководството по-късно. По правилник предвиждаме ръководителят да не може да е повече от два мандата. Няма да има безгранично ръководство, тъй като партията ни няма да е лидерска. Всичко като позиции ще разгласяваме обществено с брифинги на национално и локално равнище. Партньори - за мен е значимо дребния и междинен бизнес да е приоритет. Споразумения и обединения могат да са единствено на кардинална основа. Всичко ще бъде писмено разказано като цели, които би трябвало да се случат. По немският модел. Демократична България има сходни позиции с това, което създават нашите специалисти. С ГЕРБ също е допустимо да работим, само че на строго кардинална основа. Задължително ще работим за електронно ръководство ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР